Proces Operator (v/m)

WIJ ZIJN OP ZOEK NAAR EEN FLEXIBELE EN DAADKRACHTIGE PROCESOPERATOR MET AMBITIE (M/V)

De Bioprocess Pilot Facility B.V. (BPF), zelfstandige onderneming gestart in mei 2012, bevindt zich op de "Biotech Campus" Delft in Delft. De BPF is een unieke, multipurpose, open-access pilot faciliteit, geschikt voor het testen van een breed scala aan biomassa voorbehandeling, fermentatie en opwerkingstechnologieën.

We beschikken over een breed scala aan apparaten (unit operations) gekoppeld aan knowhow en industriële ervaring. We stellen klanten in de biotech in staat hun processen ((bio)Chemie, Food en Pharma) uit te testen en te valideren op semi-industriële schaal.

Bedrijven zoals DSM, Corbion en velen anderen maken gebruik van onze expertise en installaties om hun processen op te schalen en informatie te verzamelen voor hun industriële fabriek installaties.

BPF onderscheidt zich door haar hoogwaardige kennis, unieke technieken en kwaliteit van het werk. BPF momenteel heeft circa 40 medewerkers en heeft de ambitie om verder te groeien. De cultuur van het BPF-team is gebaseerd op samenwerking, een proactieve instelling, klant- en resultaatgerichtheid en flexibiliteit. Bij BPF heerst een informele en collegiale sfeer, mede dankzij korte communicatielijnen.

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan waar geen dag hetzelfde is, dan zijn wij op zoek naar jou. We zijn op zoek naar een flexibele en pragmatische:

Procesoperator (V/M)

JE UITDAGING

Als Operator speel je een belangrijke rol in de ontwikkeling van biomassa voorbehandeling, fermentatie- en opwerkingsprocessen en producten. Samen met je collega’s voer je experimentele projecten uit, zodanig dat de proeflocatie te allen tijde optimaal en veilig kan functioneren.

Tot je werkzaamheden behoren onder meer:

 • Uitvoeren van projecten conform een protocol;
 • Interpreteren van de voortgang van de experimenten en reageren op afwijkingen;
 • Zorgdragen voor de apparatuur en werkomgeving in de pilot facility;
 • Het uitvoeren van functionele testen en het afleveren van technische rapportages;
 • Meedraaien bij demo plant productie runs;
 • Uitvoeren van BHV werkzaamheden bij calamiteiten.

JE KWALITEITEN

 • Je hebt een afgeronde MBO opleiding procestechniek of een Vapro-C (theorie én praktijk) diploma en minimaal 3 jaar operationele werkervaring bij een vergelijkbaar procesbedrijf. Werkervaring in Food en Pharma is een pré;
 • Of je hebt een Vapro-B (theorie én praktijk) diploma en minimaal 5 jaar operationele werkervaring bij een Food of Pharma bedrijf;
 • Je hebt ervaring met fermentatie en/of opwerkingsprocessen in een industriële omgeving;
 • Je werkt altijd veilig, want Veilig werken is je tweede natuur;
 • Je bent een team player die samen met zijn collega’s zoekt naar een pragmatische oplossing;
 • Je bent een hands on operator die initiatief neemt en zelfstandig aan de slag gaat;
 • Je hebt klantgerichtheid & service in je genen.

ONS AANBOD

BPF biedt je een unieke gelegenheid om in een nieuwe kleine en flexibele organisatie te komen werken met veel mogelijkheden voor eigen inbreng, discussies met collega’s, persoonlijke ontwikkeling en vaktechnische opleidingen. Het betreft een afwisselende en uitdagende functie in drieploegendiensten met prima marktconforme primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

GEÏNTERESSEERD?

Stuur dan je sollicitatie met CV via e-mail naar hr@bpf.eu t.a.v. Mevrouw Irene de Vreede, Human Resources. Voor specifieke informatie over de functie kun je contact opnemen met:

 • Belinda de Winter, Manager Operations, 015 - 515 02 00.

Een niveau- en capaciteitstest kan deel uit maken van de sollicitatieprocedure.

Please do not make use of this vacancy as an acquisition opportunity.